VEEL GESTELDE VRAGEN

Zowel mét als zonder een verwijsbrief kunt u bij ons terecht voor oefentherapie.

Dit kan bij voorkeur telefonisch op telefoonnummer 0255 532900. Ook per mail kunt u zich aanmelden! Via info@mensendieckijmuiden.nl

Dit is al mogelijk binnen 5 werkdagen! De praktijk is van maandag t/m vrijdag geopend. Ook in de avonduren zijn afspraken mogelijk.

Voor de 1e afspraak neemt u uw zorgverzekeringspas mee, uw identiteitsbewijs en indien u bent verwezen door een arts uw verwijsbrief. Bij de vervolgafspraken neemt u een handdoek of badlaken mee.

De therapie start met een intake (en indien u zonder verwijzing komt tevens een screening om na te gaan of Mensendieck voor u de juiste therapie is). Hierna volgt een algemeen onderzoek en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan bevat een op maat afgestemd oefenprogramma. Waardoor u na afloop een op maat afgestemd oefenprogramma om uw klachten aan te pakken.

Oefentherapie Mensendieck valt onder paramedische zorg en wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering (hierbij wordt uw eigen risico niet aangesproken). Raadpleeg voor de hoogte van uw vergoeding uw zorgpolis of zie koppeling naar lijst vergoedingen.

Voor bepaalde chronische indicaties en voor kinderen geldt vergoeding vanuit de basis- en aanvullende verzekering.

Raadpleeg hiervoor uw zorgpolis of zie: Vergoedingen

Wij hanteren hiervoor de volgende tarieven:

  • Zitting Mensendieck – € 40,00
  • Screening – € 17,00
  • Intake en onderzoek na screening – € 40,00
  • Aan huis behandeling – € 57,00

Voor overige tarieven neem contact met ons op.

Wij adviseren en helpen u graag verder.

Meeuwenlaan 2b, IJmuiden. U vindt onze praktijk schuin tegenover de stadsschouwburg Velsen.

Ja, parkeren kan voor de deur en in de directe omgeving, zonder betaling.

Wij toetsen regelmatig de klanttevredenheid. Dit gebeurt via een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg BV. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en anoniem, de privacy van uw gegevens zijn gewaarborgd door de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Op deze manier helpt u ons de dienstverlening binnen de praktijk te verbeteren! Ook kunt u uw beoordeling achterlaten op www.zorgkaartbnederland.nl

Heeft u een klacht over uw behandeling of bejegening, verzoeken wij dit direct met ons te bespreken. Een goed gesprek is belangrijk en dikwijls voldoende om klachten op te lossen.

Komen we er samen niet uit, dan is het goed om te weten dat de praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van de VvOCM.

Lees ook: Kwaliteit

De bescherming van uw gegevens is geregeld volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de wachtruimte van de praktijk vindt u hier meer informatie over.

Staat uw vraag er niet bij?

Laat dan gerust even een bericht achter.

Wij doen ons best om uw vraag snel mogelijk te beantwoorden. Heeft u een spoedvraag? Dan adviseer ik u om telefonisch contact met ons op te nemen via: 0255-532900.